SAS кабел за мобилен 2 во 1 type C и microUSB Durable

 

Технички спецификации: Кабел type C microUSB Боја портокалова Должина 2м. Изработен од нераскинлив материјал со метални конектори Специјален заштитен јазол од флексибилен издржлив најлон Гаранција 2 години

760.00 ден

Технички спецификации:

  • Кабел type C microUSB
  • Боја портокалова
  • Должина 2м.
  • Изработен од нераскинлив материјал со метални конектори
  • Специјален заштитен јазол од флексибилен издржлив најлон
  • Гаранција 2 години

Други производи