SAS кабел за мобилен iPhone Durable

 

Технички спецификации: Кабел iPhone Боја сива Должина 1.2м Изработен од не'рѓосувачки челик Гаранција 2 години

1,300.00 ден

Технички спецификации:

  • Кабел iPhone
  • Боја сива
  • Должина 1.2м
  • Изработен од не’рѓосувачки челик
  • Гаранција 2 години

Други производи