SAS кабел за мобилен type C Durable

 

Технички спецификации: Кабел Type C Боја сива Должина 1.2м Изработен од нераскинлив материјал со метални конектори Специјален заштитен јазол од флексибилен издржлив најлон Гаранција 2 години

540.00 ден

Технички спецификации:

  • Кабел Type C
  • Боја сива
  • Должина 1.2м
  • Изработен од нераскинлив материјал со метални конектори
  • Специјален заштитен јазол од флексибилен издржлив најлон
  • Гаранција 2 години

Други производи