SAS кабел за полнење microUsb Luxury

 

Технички спецификации: Кабел microUsb Боја металик сива Должина 1.2м Изработен од не’рѓосувачки челик Гаранција 2 години

700.00 ден

Технички спецификации:

  • Кабел microUsb
  • Боја металик сива
  • Должина 1.2м
  • Изработен од не’рѓосувачки челик
  • Гаранција 2 години

Други производи