SAS Кутија за продолжен кабел со 4 шуко

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 4 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

310.00 ден

:
КОД: 037161. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Гаранција 6 години
  • Број на утичници 4
  • Заштита за деца
  • Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Други производи