SAS Кутија за продолжен кабел со 5 шуко+Прек. Црна

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 5 Прекинувач 1/0 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови Боја црна

380.00 ден

:
КОД: 037222. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Гаранција 6 години
  • Број на утичници 5
  • Прекинувач 1/0
  • Заштита за деца
  • Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови
  • Боја црна

Други производи