SAS лед ноќна светилка со прекинувач-бела

 

Технички спецификации: Јачина 1W Прекинувач 1/0 3 години гаранција

270.00 ден

:
КОД: 034955. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Јачина 1W
  • Прекинувач 1/0
  • 3 години гаранција

Други производи