SAS лед ноќна светилка со сензор-сина

 

Технички спецификации: Јачина 1W Сензор 3 години гаранција

270.00 ден

:
КОД: 034993. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Јачина 1W
  • Сензор
  • 3 години гаранција

Други производи