SAS лед работна светилка MONT 3500

 

Технички спецификации: 240 лумени Батерија  ni-mh Времетраење на батерија 2 часа Полнач 220v/12v Магнет и ротациона IP20 3 години гаранција

2,990.00 ден

:
КОД: 027377. Категорија: .

Технички спецификации:

    240 лумени

  • Батерија  ni-mh
  • Времетраење на батерија 2 часа
  • Полнач 220v/12v
  • Магнет и ротациона
  • IP20
  • 3 години гаранција

Други производи