SAS лед рачна светилка MONT 300 G4

 

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 300 лумени 100м домет Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-165mm.; Тежина-265гр (вклучувајќи ја и батеријата) Батерија  Li-ion 2600mah Времетраење на батерија 4 [...]

2,350.00 ден

:
КОД: 048013. Категории: , .
Технички спецификации:

  • Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба
  • 300 лумени
  • 100м домет
  • Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-165mm.; Тежина-265гр (вклучувајќи ја и батеријата)
  • Батерија  Li-ion 2600mah
  • Времетраење на батерија 4 часа
  • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
  • Заштита IP X5 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X5 -Не дозволува работа на светилката под вода)
  • 2 години гаранција

Други производи