SAS лед рачна светилка MONT 500 G4

 

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 400 лумени 100м домет Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-171mm.; Тежина-275гр (вклучувајќи ја и батеријата) 5 програми на работа: 100%(400lm); 40%(160lm); 20%(80lm); [...]

2,950.00 ден

:
КОД: 043452. Категории: , .
Технички спецификации:

 • Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба
 • 400 лумени
 • 100м домет
 • Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-171mm.; Тежина-275гр (вклучувајќи ја и батеријата)
 • 5 програми на работа: 100%(400lm); 40%(160lm); 20%(80lm); SOS; Flesh(трепкање);
 • Батерија  Li-ion 2600mah
 • Времетраење на батерија 5 часа
 • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
 • Индикатор за полнење
 • Заштита IP X5 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X5 -Не дозволува работа на светилката под вода)
 • 2 години гаранција

Други производи