SAS лед светилка за на глава MONT 1200 G4

 

Технички спецификации: 290 лумени 52м домет Тежина 97гр. 3 извори на светлина ( 1 главен извор и 2 помошни опции за сигнализација) 7 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 56 часа Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето Индикатор за полнење Заштита IP X6 водоотпорна според [...]

3,800.00 ден

Технички спецификации:

 • 290 лумени
 • 52м домет
 • Тежина 97гр.
 • 3 извори на светлина ( 1 главен извор и 2 помошни опции за сигнализација)
 • 7 програми на работа
 • Батерија  Li-ion
 • Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 56 часа
 • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
 • Индикатор за полнење
 • Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа на светилката под вода)
 • 2 години гаранција

Други производи