SAS лед светилка за на глава MONT 1500 G4

 

Технички спецификации: Сензор за детекција на движење 7 извори на осветлување: два главни извори и 5 помошни опции Содржи најнова технологија на сензори за автоматска контрола со што корисникот може да ја прилагоди осветленоста и интензитетот според моменталните потреби 3500 лумени 226м домет 11 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна [...]

4,900.00 ден

Технички спецификации:

 • Сензор за детекција на движење
 • 7 извори на осветлување: два главни извори и 5 помошни опции
 • Содржи најнова технологија на сензори за автоматска контрола со што корисникот може да ја прилагоди осветленоста и интензитетот според моменталните потреби
 • 3500 лумени
 • 226м домет
 • 11 програми на работа
 • Батерија  Li-ion
 • Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 82 часа
 • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
 • Индикатор за полнење
 • Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа на светилката под вода)
 • 2 години гаранција

Други производи