SAS лед светилка за на глава MONT 900 G4

 

Технички спецификации: 220 лумени 65м домет Тежина 78гр. 6 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 78 часа Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето Индикатор за полнење Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа [...]

2,900.00 ден

Технички спецификации:

  • 220 лумени
  • 65м домет
  • Тежина 78гр.
  • 6 програми на работа
  • Батерија  Li-ion
  • Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 78 часа
  • Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето
  • Индикатор за полнење
  • Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа на светилката под вода)
  • 2 години гаранција

Други производи