SAS Машки утикач прав 1.5mm

 

Технички спецификации: Утикач прав За 1.5mm пресек на кабел Изработен од пластика со висока јачина Боја бела

70.00 ден

:
КОД: 046392. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Утикач прав
  • За 1.5mm пресек на кабел
  • Изработен од пластика со висока јачина
  • Боја бела

Други производи