SAS Машки утикач 90° тенок

 

Технички спецификации: Машки утикач за внатрешна употреба-slim size Моќност 3680W Напон 230V/16A Изработен од пластика со висока јачина 6 години гаранција Боја бела

130.00 ден

:
КОД: 047719. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Машки утикач за внатрешна употреба-slim size
  • Моќност 3680W
  • Напон 230V/16A
  • Изработен од пластика со висока јачина
  • 6 години гаранција
  • Боја бела

Други производи