SAS Машки утикач 90° 1mm

 

Технички спецификации: Утикач 90° За 1mm пресек на кабел Изработен од пластика со висока јачина Боја бела

70.00 ден

:
КОД: 046408. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Утикач 90°
  • За 1mm пресек на кабел
  • Изработен од пластика со висока јачина
  • Боја бела

Други производи