SAS Метална стега 4.6х200

 

Технички спецификации: Ширина 4,6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 200мм. Изработени од не'рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

150.00 ден

:
КОД: 049997. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Ширина 4,6мм.
  • Дебелина 0.25мм.
  • Должина 200мм.
  • Изработени од не’рѓосувачки челик
  • Огноотпорни
  • Отпорни на ултравиолетово зрачење
  • Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS
  • Пакување 1/10

Други производи