SAS Метална стега 4.6х360

 

Технички спецификации: Ширина 4,6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 360мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

210.00 ден

:
КОД: 050054. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Ширина 4,6мм.
  • Дебелина 0.25мм.
  • Должина 360мм.
  • Изработени од не’рѓосувачки челик
  • Огноотпорни
  • Отпорни на ултравиолетово зрачење
  • Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS
  • Пакување 1/10

Други производи