SAS Метална стега 7.9х300

 

Технички спецификации: Ширина 7,9мм. Дебелина 0.25мм. Должина 300мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

290.00 ден

:
КОД: 050115. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Ширина 7,9мм.
  • Дебелина 0.25мм.
  • Должина 300мм.
  • Изработени од не’рѓосувачки челик
  • Огноотпорни
  • Отпорни на ултравиолетово зрачење
  • Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS
  • Пакување 1/10

Други производи