SAS Метална стега 7.9х400 со акрилик

 

Технички спецификации: Ширина 7,9мм. Дебелина 0.25мм. Должина 400мм. Со акрилик Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Отпорни на киселина и морска вода Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

480.00 ден

:
КОД: 052089. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Ширина 7,9мм.
  • Дебелина 0.25мм.
  • Должина 400мм.
  • Со акрилик
  • Изработени од не’рѓосувачки челик
  • Огноотпорни
  • Отпорни на ултравиолетово зрачење
  • Отпорни на киселина и морска вода
  • Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS
  • Пакување 1/10

Други производи