SAS Моталица 20м кабел со копче за собирање

 

Технички спецификации: 20м кабел копче за собирање Пресек на кабел: 3x1.5mm² Гаранција 3 години

4,650.00 ден

:
КОД: 030865. Категорија: .

Технички спецификации:

  • 20м кабел
  • копче за собирање
  • Пресек на кабел: 3×1.5mm²
  • Гаранција 3 години

Други производи