SAS моталица 3Х1.5 / 15M

 

Технички спецификации: Заштита IP 44 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 15 м. Боја црна 3 години гаранција

1,750.00 ден

:
КОД: 030735. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Заштита IP 44
  • Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм.
  • Должина на кабел 15 м.
  • Боја црна
  • 3 години гаранција

Други производи