SAS моталица 3Х1.5 / 25М Ротациони

 

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 25 м. Ротациона Боја сива 3 години гаранција

3,150.00 ден

:
КОД: 027414. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Заштита IP 20
  • Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм.
  • Должина на кабел 25 м.
  • Ротациона
  • Боја сива
  • 3 години гаранција

Други производи