SAS моталица 3Х1.5 / 50М

 

Технички спецификации: IP 20 метален оквир Боја сива 3 години гаранција

4,350.00 ден

:
КОД: 027285. Категорија: .

Технички спецификации:

  • IP 20
  • метален оквир
  • Боја сива
  • 3 години гаранција

Други производи