SAS моталица 3Х1.5 / 50M + 4M

 

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 50 м.+ 4 м. Боја црна 3 години гаранција

4,950.00 ден

:
КОД: 029227. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Заштита IP 20
  • Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм.
  • Должина на кабел 50 м.+ 4 м.
  • Боја црна
  • 3 години гаранција

Други производи