SAS моталица 3Х1.5 GG / 25М

 

Технички карактеристики Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 25м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

3,950.00 ден

:
КОД: 558990. Категорија: .

Технички карактеристики

  • Заштита IP 20
  • Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм.
  • Должина на кабел 25м.
  • Метален оквир
  • Боја сива
  • 3 години гаранција

Други производи