SAS моталица 3Х2.5 / 25М

 

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм. Должина на кабел 25 м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

4,550.00 ден

:
КОД: 027292. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Заштита IP 20
  • Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм.
  • Должина на кабел 25 м.
  • Метален оквир
  • Боја сива
  • 3 години гаранција

Други производи