SAS моталица 3Х2.5 / 50M

 

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм. Должина на кабел 50 м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

5,450.00 ден

:
КОД: 026196. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Заштита IP 20
  • Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм.
  • Должина на кабел 50 м.
  • Метален оквир
  • Боја сива
  • 3 години гаранција

Други производи