SAS фазомер некршлив

 

Технички спецификации: Некршлив фазомер Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 150-250 V. Заштита IP54 Произведен во Германија

350.00 ден

:
КОД: 011925. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Некршлив фазомер
  • Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 150-250 V.
  • Заштита IP54
  • Произведен во Германија

Други производи