SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 6+1 шуко

 

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

990.00 ден

Технички спецификации:

  • Дебелина на кабел 3х1.5 мм.
  • Должина 1.5 м.
  • Максимално оптоварување 3500 W
  • Заштитен механизам за деца
  • 6 години гаранција

Други производи