SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 3+1 шуко

 

Технички карактеристики ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

790.00 ден

Технички карактеристики

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Дебелина на кабел 3х1.5 мм.
  • Должина 1.5 м.
  • Максимално оптоварување 3500 W
  • Заштитен механизам за деца
  • Боја бела
  • 6 години гаранција

Други производи