SAS Продолжен кабел 2×0.75 / 2m M/F

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 2х0.75мм. Должина 2 м. Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

180.00 ден

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Дебелина на кабел 2х0.75мм.
  • Должина 2 м.
  • Заштитен механизам за деца
  • Боја бела
  • 6 години гаранција

Други производи