SAS Продолжен кабел 2×0.75 / 5m M/F

 

Технички спецификации: Дебелина на кабел 2х0.75мм. Должина 5 м. Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

230.00 ден

Технички спецификации:

  • Дебелина на кабел 2х0.75мм.
  • Должина 5 м.
  • Незапалив материјал
  • Заштитен механизам за деца
  • 6 години гаранција

Други производи