SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко без прекинувач

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

400.00 ден

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 1.5 м.
  • Без прекинувач
  • Заштитен механизам за деца
  • Боја бела
  • 6 години гаранција

Други производи