SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 10m M/F

 

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 10 м. Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

1,450.00 ден

:
КОД: 030605. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Дебелина на кабел 3х1.5 мм.
  • Должина 10 м.
  • Заштитен механизам за деца
  • 6 години гаранција

Други производи