SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 10m M/F

 

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1о м. Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

730.00 ден

Технички спецификации:

  • Дебелина на кабел 3х1.5 мм.
  • Должина 1о м.
  • Незапалив материјал
  • Заштитен механизам за деца
  • 6 години гаранција

Други производи