SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 3m 4шуко без прекинувач

 

Технички карактеристики ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 3 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

510.00 ден

:
КОД: 008796. Категорија: .
Технички карактеристики

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 3 м.
  • Без прекинувач
  • Заштитен механизам за деца
  • Боја бела
  • 6 години гаранција

Други производи