SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 5m M/2xF

 

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 5 м. Незапалив материјал 6 години гаранција

630.00 ден

Технички спецификации:

  • Дебелина на кабел 3х1.5 мм.
  • Должина 5 м.
  • Незапалив материјал
  • 6 години гаранција

Други производи