SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 5m M/F

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 5 м. Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

530.00 ден

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Дебелина на кабел 3х1.5 мм.
  • Должина 5 м.
  • Заштитен механизам за деца
  • Боја бела
  • 6 години гаранција

Други производи