SAS Продолжен каб. 3×1.5 / 1.5m 4шуко црн

 

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

420.00 ден

 : 
КОД: 003555. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 1.5 м.
  • Прекинувач on/off
  • Незапалив материјал
  • Заштитен механизам за деца
  • 6 години гаранција

Други производи