SAS Продолжен каб. 3×1.5 / 1.5m 5шуко црн

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Заштитен механизам за деца Боја црна 6 години гаранција

490.00 ден

:
КОД: 005023. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Дебелина на кабел 3х1.5мм.
  • Должина 1.5 м.
  • Прекинувач on/off
  • Заштитен механизам за деца
  • Боја црна
  • 6 години гаранција

Други производи