SAS работна ламба+10м.кабел

 

Технички спецификации: Должина на кабел 10м кабел Дебелина на кабел 2х0.75мм. Прекинувач on/off 3 години гаранција

790.00 ден

:
КОД: 030827. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Должина на кабел 10м кабел
  • Дебелина на кабел 2х0.75мм.
  • Прекинувач on/off
  • 3 години гаранција

Други производи