SAS Заштита 1шуко со прекинувач

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 1хШуко со прекинувач Заштитен механизам за деца Макс.оптеретување 3680W 6 години гаранција

320.00 ден

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • 1хШуко со прекинувач
  • Заштитен механизам за деца
  • Макс.оптеретување 3680W
  • 6 години гаранција

Други производи