SAS разделник со 1 шуко / 2 еуро бел

 

Технички спецификации: Технички спецификации ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 1хШуко/2Еуро Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

145.00 ден

:
КОД: 024802. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Технички спецификации
  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • 1хШуко/2Еуро
  • Заштитен механизам за деца
  • Макс.работен напон 230V
  • Макс.оптеретување 3500W/16А
  • 6 години гаранција

Други производи