SAS разделник со 2 шуко + 2 прекинувачи бел

 

Технички карактеристики Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 2 прекинувачи on/off 6 години гаранција

290.00 ден

:
КОД: 027759. Категорија: .

Технички карактеристики

  • Незапалив материјал
  • Заштитен механизам за деца
  • 2 прекинувачи on/off
  • 6 години гаранција

Други производи