SAS разделник со 3 шуко бел

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Заштитен механизам за деца Без прекинувач 6 години гаранција

220.00 ден

:
КОД: 027698. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • Заштитен механизам за деца
  • Без прекинувач
  • 6 години гаранција

Други производи