SAS разделник со 3 шуко + прекинувач црн

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 3Шуко+прекинувач Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

295.00 ден

:
КОД: 027841. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • 3Шуко+прекинувач
  • Заштитен механизам за деца
  • Макс.работен напон 230V
  • Макс.оптеретување 3500W/16А
  • 6 години гаранција

Други производи