SAS разделник со 3 шуко црн (Т)

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 3хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

190.00 ден

:
КОД: 027100. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • 3хШуко
  • Заштитен механизам за деца
  • Макс.работен напон 230V
  • Макс.оптеретување 3500W/16А
  • 6 години гаранција

Други производи