SAS разделник со 4 еуро бел

 

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 4хЕуро Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

120.00 ден

:
КОД: 024833. Категорија: .

Технички спецификации:

  • ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ
  • 4хЕуро
  • Заштитен механизам за деца
  • Макс.работен напон 230V
  • Макс.оптеретување 3500W/16А
  • 6 години гаранција

Други производи